Rektör Karakoç: Bütün birimlerimiz halka açık

Rektör Karakoç: Bütün birimlerimiz halka açık
Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç, depremin meydana geldiği saatlerden itibaren üniversite olarak teyakkuz halinde olduklarını, AFAD ve Kızılay koordinesi doğrultusunda ihtiyaç karşıladıklarını söyledi.

TİGRİS HABER - Üniversitenin depremden sonra çalışmalar içinde olmadığı yönündeki haberler konusunda bilgi veren Rektör Karakoç, yaptıkları çalışmaların doğal olduğunu bu nedenle duyurmadıklarını ifade ederek şöyle dedi; “Kampus içindeki tüm yemekhanelerimiz açık, kahvaltı ve yemek dağıtımı yapıyoruz. Adıyaman ilimize 5 TIR yardım malzemesi gönderdik. Konuk evimiz, kapalı spor salonumuz halka, kampus çalışanları ve öğrencilerimiz için günün 24 saati açık tutuluyor.”

Kampus olarak üniversitenin zaten 40 bin kişilik bir nüfusu barındırdığını ifade eden Rektör Mehmet Karakoç, çalışmalarını AFAD ve Kızılay ile koordineli yürüttüklerini, kendilerine iletilen ihtiyaçları karşılayarak gönderdiklerini ifade etti. Karakoç, “Üniversitenin bütün birimlerinin halkam açık olduğunu duyurmak istiyorum. Kendi imkânlarımızla ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kendi çalışanlarımız, üniversite ailesi 40 bin civarında, onların da ayrıca sorunlarıyla ilgileniyoruz. Psikolojik destekler veriyoruz. Bu ağır süreci atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.