Sanat sokağa, sanat etkinliklerinden sonra sokak panayırına ev sahipliği yapıyor

Sanat sokağa, sanat etkinliklerinden sonra sokak panayırına ev sahipliği yapıyor
 Özel Haber
Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesindeki sanat sokağı, sanat etkinliklerinin ardından bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapyor.

Özel Haber/ Mümin Ağcakaya

TİGRİS HABER - Türkiye'nin birçok kentinden gelen konuklar, açtıkları standla, kendi yörelerine ait yiyecek, süs eşyası ve eğlence sektörüne yönelik malzemeler satıyor.

img-20240322-162440.jpg

Sanat Sokağı Derneği, daha önce olumsuz bir imaja neden olan görüntüleri ortadan kaldırarak, Sanat Sokağı'na, ciddi ve tüm esnafın kabul göreceği yeni bir imaj kazandırmak için başlattığı etkinlikler sürüyor.

img-20240322-162936.jpg

Daha önce bir çok sanat etkinliğine ev sahipliği yapan sanat sokağı sakinleri, bugünlerde çok farklı bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin bir çok kentinden gelen konuklar, yiyecek, içecek, oyuncak ve eğlence sektörüne yönelik hizmet vermeye başladı.

img-20240325-wa0007.jpg

Sanat sokağında kurdukları standlar, akşam saatlerinde özellikle iftar sonrası Diyarbakır halkından büyük ilgi görüyor.

img-20240322-162428.jpgSanat Sokağı'nın sanat ve kültürle anılması, ailelerin çocuklarıyla rahat gezebileceği bir mekana dönüşmesi için çaba içerisinde olduklarını belirten Sanat Derneği Başkanı Ümit Umdu, "Bizler Ofis Sanat Sokağı Dernek yönetimi ve esnafları olarak, her zaman Diyarbakır halkımıza yakışır, güzel etkinlikler, güzel çalışmalar yapacağız. Bu anlamda sokağımızdaki daha önce oluşan kötü algıları yok etmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum