Sancaktepe Maçı Maltepe’de

Sancaktepe Maçı Maltepe’de
4 Kasım Cumartesi günü oynanacak Sancaktepe Belediyespor-Amedspor karşılaşması,Sancaktepe Stadı bakımda olduğu için Maltepe Stadı’na alındı. Amedsporlu taraftarlar maça alınmayacak.

 

Maçın Yeri Değişti

2.Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren ve 1 maç eksikle liderin 9 puan gerisinde yer alan Amedspor, bu hafta sonu İstanbul’da 3 puan mücadelesine çıkacak. Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Amedspor,İstanbul deplasmanından 3 puanla dönerek hem moral bulmak hem de lig yarışına yeniden dahil olmak istiyor. 1 puan gerisinde olduğu ligin yeni takımı Sancaktepe Belediyespor’la karşılaşacak olan Amedspor,maçı Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak. Taraftar yasağı nedeniyle maça Amnedsporlu taraftarlar alınmayacak.

 

Radikal Kararlar Bekleniyor

Yeni teknik direktör henüz belli olmadığı için alt yapı antrenörleri nezaretinde Sancaktepe Belediyespor maçına hazırlanan Amedspor’da yönetimin takımda huzur ve disiplini bozan tavırlar sergileyen futbolcularla ilgili radikal kararlar alma aşamasında olduğu belirtiliyor. Takımda söz sahibi olan isimlerin de olduğu önemli futbolcuların kadro dışı,ağır para cezası gibi yaptırımlara maruz bırakılması planlanıyor. Bu konudaki kararların hafta sonuna kadar netleştirileceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.