Sancar: Tarihimizin en tehlikeli ittifakı oluşmuş durumda

Sancar: Tarihimizin en tehlikeli ittifakı oluşmuş durumda
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin grup toplantısında konuştu. Sancar, "Bu ittifaka karşı tüm demokrasi güçlerinin birlikteliği ve ortak iradesi her zamankinden daha hayati önemdedir.

TİGRİS HABER - Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerini işaret eden Sancar, "Büyük bir değişimin arifesindeyiz. Kendi menfaatinden ve koltuğundan başka hiçbir şey düşünmeyen, halkı büyük buhranla, depremin yıkımı ve enkazıyla baş başa bırakan AKP-MHP saltanatının son bulacağı aydınlık günler için geri sayım başladı" ifadesini kullandı.

Sancar şöyle devam etti:

"Bu iktidar bloğu varlığını devam ettirmek için her yola başvuruyor, tarihimizin en karanlık, en tehlikeli ittifakı oluşmuş durumda. Bu ittifaka karşı tüm demokrasi güçlerinin birlikteliği ve ortak iradesi her zamankinden daha hayati önemdedir. Hiç kimse bu sorumluluğu bir an bile aklından çıkarmamalıdır. Bu karanlık tehlikeli ittifakı durdurmak için hep birlikte ortak mücadele ve ortak irade göstermenin zamanıdır, bu tarihi anda hata yapanın tarih önünde de halkların vicdanında da affedilmesi mümkün olmayacaktır." 30 Mart'ta seçim bildirgelerini açıklayacaklarını duyuran Sancar, "Açıklayacağımız bildirge Türkiye'nin demokratik çözüm programı olacaktır" dedi.

Seçime Yeşil Sol Parti olarak gireceklerini hatırlatan Sancar, "Yolumuz Üçüncü Yol'dur, yolumuz Yeşil'in ve Sol'un yoludur, 14 Mayıs'ta Mayıs'ın baharı ile Yeşil Sol'un baharı sandıklarda buluşacaktır. Emin olun bunu başaracağız" diye konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.