Şanlıurfa Valisi olay yerinde incelemede bulundu

Şanlıurfa Valisi olay yerinde incelemede bulundu
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 5 kişinin hayatını kaybettiği kavganın yaşandığı bölgede inceleme yaparken valilikten yapılan açıklamada ise 6 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

TİGRİS HABER - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 5 kişinin hayatını kaybettiği Remzi kırsal Mahallesinde incelemede bulundu. Arazı anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar arasında yaşanan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı Remzi kırsal Mahallesine giden Vali Erin, jandarma yetkililerinden bilgi aldı.

Valilikten kavga açıklaması

Şanlıurfa Valiliği ise kavgayla ilgili yaptığı açıklamada 5 kişinin hayatını kaybettiği kavgaya karışan 6 kişinin gözaltına alındığını, bölgede gerekli önlemlerin anılıp tahkikatın başlatıldığını belirtti.

Karayolunda silahlı kavga

Şanlıurfa-Adıyaman kara yolunda devam eden silahlı kavgada Mustafa A, Ömer A. ve Elif A. olay yerinde, Mehmet Emin A. ile İbrahim P. de hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemi alırken, kavgaya karıştıkları belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kavga nedeniyle ulaşıma kapanan kara yolu, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlaması ve cenazelerin Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.