Sason'da "İyilik Çemberi Projesi"

Sason'da "İyilik Çemberi Projesi"
BATMAN (AA) - Batman'ın Sason Kaymakamlığı tarafından uygulanan "İyilik Çemberi Projesi" ile hayırseverlerin yardımları askıya asılarak ihtiyaç sahiplerine...

BATMAN (AA) - Batman'ın Sason Kaymakamlığı tarafından uygulanan "İyilik Çemberi Projesi" ile hayırseverlerin yardımları askıya asılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Sason Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi (ADEM) Müdürü Zühre Avcı, yaptığı açıklamada, proje ile maddi durumu iyi olan vatandaşların kullanmadıkları giysilerin, ayakkabıların ve eşyaların merkezde ayrılan bir alanda iyilik askısına asılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının sağlandığını söyledi.

Kurulan iyilik çemberinin fakir ile zengin vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğünü dile getiren Avcı, duyarlı vatandaşlar sayesinde çok kısa süre içerisinde birçok ihtiyaç sahibi vatandaşa yardım ulaştırıldığını aktardı.

Avcı, şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi aileleri buraya davet ederek istedikleri ve ihtiyaç duydukları kıyafetleri, eşyaları almalarına yardımcı oluyoruz. Bu proje ile veren el alan eli görmüyor, oluşturduğumuz iyilik çemberine maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızın katkılarını bekliyoruz."

Tigris Haber-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.