Savunma akademisinden kokteylli tanıtım

Savunma akademisinden kokteylli tanıtım
İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edilen ‘Pars Taktik Savunma ile Kadınlarımız Daha Güvende’ projesinin tanıtım etkinliği Sur Keçi Burcu’nda yapıldı.

ALİ ÇEKDAR KORKMA / ÖZEL HABER

TİGRİS HABER - Etkinliğe, Sur Belediye Başkan Vekil Yardımcısı Mehmet Baytar ve bazı STK temsilcileri katıldı. Etkinlikte Konuşan projenin koordinatörü Mücahit Yılmaz şunları söyledi. “Kadınların gündelik hayatta artan şiddet olaylarında kendilerini savunma amaçlı yürüttüğümüz projemizde gündelik hayata oluşabilecek istenmeyen olaylarda kendilerini savunmayı ve kriz anında ne yapacaklarını öğreniyorlar.diyarbakir-keci-burcunda-kadin-ve-saglik-calisanlari-siddet-konulu-proje-gerceklestirildi-5.jpeg

Projemiz İçişleri Bakanlığı tarafından onaylandı. Sur Belediyesi ile İşbirliği yaptık. Projemize katılımcılar sur belediyesi kanallarından veya gençlik derneği sosyal medya hesaplarından iletişime geçerek projelerimize katılabilirler. Önceliğimiz Kadınlarımız ve sağlık çalışanlarımızdır. Projeye katılmaları noktalarında çağrıda bulunuyoruz.”

diyarbakir-keci-burcunda-kadin-ve-saglik-calisanlari-siddet-konulu-proje-gerceklestirildi-3.jpeg

Keçi Burcu’nda ki etkinlikte ‘Yakın Savunma Akademisi’ öğrencileri yakın savunma gösterisi yaptı. Gösteriden sonra etkinliğe katılan Sur Belediye Başkan Vekil Yardımcısı Mehmet Baytar: “Gençlerimiz, Kadınlarımız ve Sağlık Çalışanlarımız bu proje kapsamında eğitim almak için Sur belediyesi ile iletişime geçerek kursa kayıt yapabilecekler” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.