Sayar: Aday olmayacağım

Sayar: Aday olmayacağım
Sayar: Aday olmayacağım

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, Ekim ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Yaklaşık 4 yıldır DTSO başkanlığı görevini yürüten Sayar, Ekim ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacağını bildirdi. Başkan Sayar, “1 Haziran 2013 yılında üyelerimizin teveccühü ile seçildiğimiz Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu’ndaki görev sürem 21 Ekimde yapılacak seçimle beraber sona erecek. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi onurlu ve şerefli bir görevi yapmak şahsımın en büyük gurur kaynağıdır” dedi.

-ADAY OLMAMAYA KARAR VERDİM-

Sayar, “Büyük sorumluluk ve fedakârlık gerektiren bu onurlu görevi layıkıyla yapmak için birçok zaman ailemizi ve kişisel işlerimizi arka sıralara attık. Yaklaşık bir yıldır yapmış olduğum planlama ile özel işlerimi toparlamak üzere aday olmamaya karar vermiş bulunmaktayım. Üyelerimizin, genel anlamda yapmış olduğumuz çalışmaları dikkate alarak yeni dönem adaylık desteğinde bulunduğu şu günlerde, görev süresinde hoş bir seda bırakmanın mutluluğunu da yaşayarak, önümüzdeki oda seçimlerinde aday olmayacağımı belirtmek istiyorum.

-HUZURA KATKI SUNMAYA ÇALIŞACAĞIM-

Ailemizden, büyüklerimizden gelen misyon ile, özel işlerime ayıracağım zamanın dışında, toplumumuzun kanayan yaralarından biri olan aileler arasındaki anlaşmazlıkları, küskünlükleri, kan davalarını çözmeye ve aileleri barıştırarak toplumumuzun huzuruna katkı sunmaya çalışacağım inşallah. Görev süremiz boyunca temel sorumluluk alanımız olan ilimizin sosyal ve ekonomik kalkınması için yaptığımız planlamaları, şartlar ne olursa olsun, hayata geçirmek en büyük çabamız oldu.

-EN ÇOK PROJE ÜRETEN BİR DÖNEM OLDU-

DTSO olarak, daha önce basın ile paylaştığımız birçok projeye ve çalışmaya imza attık. DTSO, ulaşılabilir, dinamik yönetimimizin özverili çalışmalarıyla hayata geçirdiğimiz projelerle en çok proje üretilen dönemlerinden birini yaşadı. Bir kez daha destek sunan üyelerimize, meclis üyelerimize, komisyon ve komite üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kurumlara ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

-BASINA TEŞEKKÜR-

Görev yaptığımız süre zarfında kentimizin menfaatine olan tüm çalışmalarda destek olan yerel basın mensuplarımıza ve sesimizi ulusal kamuoyunda da duyurmamıza yardımcı olan ulusal medya mensuplarımıza bu vesile ile teşekkür ediyorum.Şeffaf, demokratik bir seçim olması için gerekli tüm çalışmaların yapılacağı bu süreçte tüm adaylara başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.