Sebahat Tuncel gözaltına alındı

Sebahat Tuncel gözaltına alındı
HDP eski Eş Genel Başkanı ve DBP eski Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, İstanbul Küçükçekmece’de Abdullah Öcalan’ın doğum günü dolayısıyla düzenlenen piknikte polis müdahalesi sonucu gözaltına alındı.

TİGRİS HABER - Olayda Tuncel’in yanı sıra 3 kişi daha polis tarafından gözaltına alındı.

Polis müdahalesi ve arbede yaşandı

Kanarya sahilinde gerçekleştirilen piknik sırasında polis ekipleri ile katılımcılar arasında gerginlik yaşandı. Yetkililer, olayın ardından kısa süreli arbede çıktığını ve müdahale sonucu en az 4 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Etkinlik devam etti

Gözaltı işlemlerinin ardından etkinlik, pikniğe katılanların çabasıyla kaldığı yerden devam etti. Olay anında yaşanan gerginlik kısa süreli olsa da, güvenlik önlemleri artırıldı ve polis bölgedeki denetimini sürdürdü.

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.