Şehit Kaymakamın ağabeyinden şok iddia: Bombayı Emniyet amiri koydu

Şehit Kaymakamın ağabeyinden şok iddia: Bombayı Emniyet amiri koydu
Mardin’in Derik İlçesi’nde 4 yıl önce makamına konulan bombanın patlaması sonucu şehit olan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün ağabeyi çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

TİGRİS HABER- Mardin’in Derik İlçesi’nde 4 yıl önce makamına konulan bombanın patlaması sonucu şehit olan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün ağabeyi çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Ağabey Ali Haydar Safitürk, “Kardeşimin ölümüne neden olan bombayı İlçe Emniyet amiri koydu” iddiasında bulundu.

İçişleri Bakanlığı tarafından Derik Belediyesi’ne Başkanvekili olarak görevlendirilen İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün 10 Kasım 2016 tarihinde makamına konulan bombanın patlatılması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin ağabeyi Ali Haydar Safitürk'ten çok tartışılacak bir iddia geldi. 

Ağabey Safitürk, Facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ülkesini, milletini hizmet aşkı ile seven bir kaymakamı mesai saati içerisinde çalışma masasına kendi ilçe emniyet amiri Mustafa Hakan Kutluay tarafından konulan bomba ile şehit etti. 3 yıl 1500 km yolu 20 den fazla duruşma yaptık koskocaman bir hiç. Kaymakamın kanından nemalanan ödüllenen bir sürü hain var. Sen ağla anam, sen ağla babam” şeklinde iddialarda bulundu.  (Kaynak: MA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.