Selahattin Demirtaş: Gelin Taziyede Yan Yana Olalım

Selahattin Demirtaş: Gelin Taziyede Yan Yana Olalım
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gaziantep saldırısının ardından siyasilere çağrıda bulunarak "Gelin taziyede yan yana olalım. Bu fotoğrafla o alçaklara en iyi cevabı veririz." dedi.
 

HDP EŞ Genel Başkanı Demirtaş, "Antep'teki saldırıyla kaos ve iç savaş hedeflendi. Antep' teki tüm siyasi partilerden milletvekili arkadaşlara sesleniyorum. Gelin taziyede bir olalım, yan yana duralım. Bu fotoğrafla o alçaklara en iyi cevabı vermiş oluruz" dedi.

Selahattin Demirtaş: Gelin Taziyede Yan Yana Olalım

"İÇ SAVAŞ ÇIKARMAYI DENEDİLER"

İMC televiyonuna konuşan Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Seçilen yer, seçilen kitle tesadüf değildir. Hükümet'e samimi olarak sesleniyorum. Devlet içine çöreklenmiş güçler var.

Sayın Başbakan'a çağrımızdır. Suruç katliamından başlayarak, ihmali olan herkesle ilgili acil soruşturma açmalısınız. Dün Antep'te Kürtleri hedef aldılar. Düğün, bir partilimizin düğünüydü. Buradan bir iç savaş çıkarabilir miyiz arayışı içindeler.

 

"EN İYİ İNTİKAM BARIŞTIR"

Gelin acılarımızı ortaklaştıralım. Gelin düğünlerimizi, taziyelerimizi, buradan yola çıkarak yüreklerimizi bir yapalım. Barbarlardan alınabilecek en iyi intikam, ülkeyi barışa götürmektir. Ülkemizi iç savaşa sürükleyen hiçbir tezgahta olmayacağız. Gelin taziyede yan yana olalım. Bu fotoğrafla o alçaklara en iyi cevabı veririz."

50 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Gaziantep'te dün gece sokakta düzenlenen kına gecesine bombalı saldırı düzenlenmiş, saldırıda 50 kişi hayatını kaybetmişti. HDP, dün gece yazılı bir açıklamayla saldırının bir partilinin düğününde gerçekleştiğini belirtmiş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'sa muhtemel failin IŞİD olduğunu duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.