Sena yine altın madalya ile döndü

Sena yine altın madalya ile döndü
Diyarbakır Yurdum Spor Kulübü Mili Karate sporcusu Sena Kızılaslan, İsviçre Basel Open Karate Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu.

Betül Nergiz SUNAR

TİGRİS HABER - Şampiyon Karateci Sena, İsviçre Basel Open Karate Şampiyonasında 1 Atın 2 Bronz Madalya olmak üzere üç Madalya birden kazandı. İsviçre'nin Basel Kentinde 16 - 18 Eylül 2023 Tarihleri arasında Düzenlenen Basel Open Uluslararası karate Şampiyonasında üç ayrı kategoride yarışan Diyarbakır Yurdum Spor kulübü Mili Karate sporcusu Sena Kızılaslan, 1 Altın, 2 Bronz Madalya kazanarak Diyarbakır Karate tarihinde ikinci kez bir ilke daha imza attı

Bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Milli Karateci Sena Kızılaslan, bu şampiyonaya gitmesi için maddi ve Manevi destek veren TFF 2 lig ekibi Diyarbekirspor Yönetim kuruluna ve Feyzi İlhanlı'ya Teşekkür etti.

Bir İlke Daha İmza Attı

Yaklaşık 40 günde yapılan Ulusal ve Uluslararası Karate Şampiyonları gibi Büyük organizasyonda 3 Altın 2 Gümüş 2 Bronz Madalya olmak üzere toplamda 7 Madalya kazanmasının ardından Diyarbakır Karate spor tarihinde bir ilke daha imza attı.

2020 ve 2021 yıllarında Türkiye Karate Şampiyon olarak Diyarbakır Karate spor tarihinde iki kez Üst üste Türkiye Karate Milli takıma seçilerek Avrupa Karate Şampiyonasında Türkiye Karate Milli Takımın temsil eden Kızılaslan bu kez Yaklaşık 40 gün içerisinde yapılan Ulusal ve Uluslararası Karate Şampiyonları gibi büyük organizasyonda 3 Altın 2 Gümüş 2 Bronz Madalya olmak üzere toplamda 7 Madalya kazanmasının ardından Diyarbakır Karate spor tarihinde bir ilke daha imza attı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.