“Senegalli Futbolcular Dolandırıldı” İddiası

 “Senegalli Futbolcular Dolandırıldı” İddiası
Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’un bir süre önce getirdiği Senegalli iki futbolcunun menajerler tarafından dolandırıldığı iddia edildi.

Tigris Haber-Diyarbakırspor Basın sözcüsü Ali Yılmaz, Senegalli oyuncuların menajerler tarafından hem kandırıldığını hem de  mağdur edildiğini belirtti. Yılmaz,”Lisans çıkarmak için 22 bin TL para lazım. Biz bunlara lisans çıkaramazsak ülkelerine dönecek paraları da yok” dedi.

“Menajerler Tarafından Dolandırılmışlar”

Yılmaz, “Bu futbolcular Senegal’den menajerler vasıtası ile İstanbul’a geliyorlar. İstanbul’da hava limanında kendini menajer diye tanıtan bir şahıs onları otele götüreceğini ve kalmak için  işlemler için  500 avro paralarını alıp ortadan kayboluyor. Bu futbolcular da Antalya’da kendilerini getiren menajeri arıyorlar  Lima  ve Ciss daha sonra Antalya’ya geçiyorlar. Acilen oturma izni lazım olan bu futbolcuları Antalya’daki menajer Diyarbakır’lı eski bir yönetici vasıtası ile Diyarbakır’a gönderiyor. Bir şartla bütün masraflarını ben ödeyeceğim diyor. Biz de Senegal’den lisanslarını istettik. Lisans işlemlerine 22 bin lira  gideceğini öğrendik. Bunu Diyarbakır’daki eski yönetici vasıtası ile menajere ilettik. 22 bin lirayı açıkladıktan sonra ne Diyarbakır’daki eski yönetici ne de Antalya’daki menajer telefonlara cevap vermedi. Bu çocuklar hem kandırıldı hem de mağdur oldu.”dedi.

“Burada Kalıp Oynamak İstiyorlar Ama..”

Futbolcuların çok mağdur olduğunu belirten Yılmaz,”Diyarbakırspor olarak onların verdiği sözlere inandık. Bu futbolcuları Antalya’dan getirdik oturma izni aldık. Futbolcularda para talep etmedi 1 yıl para almadan oynayacaklar vaatleri boş çıktı. Bizimle irtibatı kestiler,bu futbolcuların Senegal’a dönecek paraları da yok .Bugüne kadar biz kimseden para talep etmedik gücümüzü ayağımızı yorganımıza göre uzadık. Fakat futbolcuların burda bedava  oynamak için ısrar etiklerini görünce bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. 31 Ocak’a kadar 22 bin TL  çözülmezse kendi imkanlarımızla bu futbolcuları geri göndereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.