Sento Caddesi'nde yenileme çalışmaları

Sento Caddesi'nde yenileme çalışmaları
Bağlar Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Bağlar Belediyesi, Mayıs ayında Bağlar’da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın ismini havaalanı yolu üzerinde bulunan hizmet binasına verdi.

TİGRİS HABER - Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla Sento Caddesinin kaldırımları yenilenirken, asfalt serimi yapıldı.

"Diyarbakır’ımızın modern yüzü”

Göreve geldikten hemen sonra ilk iş olarak bu projeyi Diyarbakır'a kazandırdıklarının belirten Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 1 yıllık çalışmalarla Sento Caddesi'ni kentin en modern görünümlü caddesi haline getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kurumlar arasındaki işbirliğinin kente kazandırdığı hizmetlerin önemine değinen Beyoğlu, şöyle dedi:

"Bu güzel projeyi ve değerli yatırımı kentimize kazandırdık. Bugün baktığımızda ortaya çok güzel bir tablo çıktı. Sento Caddesi, şehirlerarası ve şehir içi ulaşımda Diyarbakır'ın gıpta ile değerlendirilen yüzü oldu. Desteklerinden dolayı Karayolları 9. Bölge Müdürümüz Ökkeş Ceylan'a çok teşekkür ediyorum."

Bağlar’da şehit olan polis memurunun ismi hizmet binasına verdi

baglar-003.jpg

Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, geçtiğimiz Mayıs ayında Bağlar’da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın ismini havaalanı yolu üzerinde bulunan  hizmet binasına verdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,şehit polisin anısını yaşatmak ve şehitlere olan saygıyı göstermek adına bu kararı verdiklerini dile getirerek,” ‪Vatan topraklarını kanlarıyla sulayan şehitlerimizin isimleri aklımıza ve kalbimize bir mıh gibi çakılıdır. Şehit polisimiz Atakan Arslan’ın anısını sonsuza dek yaşatacağız.” dedi. Şehit polis memuru Atakan Arslan’ın adını taşıyan hizmet binasının yeni tabelasının asılması çalışmalarına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar’ın olumsuz tablolarla anılmasını istemediklerini söyledi.

“Atakan Arslan Bağlarımızın Şehididir”

Beyoğlu,”Bağlar halkı ve bizler ilçemizin kaos ve olumsuzluklarla gündeme gelmesini istemiyoruz. Göreve geldikten sonra 15 ayda yaptığımız hizmetlerle ilçemizi güzellikler ve hizmetlerle gündeme getirdik. Bölgemizin ve ilçemizin özü budur. Mayıs ayında yaşanan hain saldırıda Atakan Arslan kardeşimizin şehit olması hepimizi derinden üzdü. Ülkemizin bekası için,et ve tırnak gibi olan milletimizin huzuru ve birliği  adına fedakar bir şekilde görev yapan güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Şehitlerimize minnet borcumuz var. Atakan Arslan kardeşimizin anısını yaşatmak ve şehitlerimize olan saygımızı ifade etmek adına bu kararı aldık. Bir nebze de olsa şehit ailelerimizi teselli edebildiysek ne mutlu bize. Bağlar halkının şehidi olan Atakan Arslan’a ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.