Amedspor Teknik Direktörü Bakkal iddialı konuştu; ‘Şampiyonluğun en büyük adayıyız’

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmanda oynadıkları ve 4-2 kazandıkları Etimesgut maçı sonrası yaptığı açıklama ile camiaya güven verdi.

Özel Haber-Şehmus Kızılaslan

GENÇ HAKEMLERE ÖVGÜ

TİGRİS HABER - Amedspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Bakkal, takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirterek, yeşil-kırmızılı taraftarların da kendileri için itici güç olduğunu söyledi. Rehavete kapılmadan kazandıkları bu motivasyon ile kalan maçlarına çıkacaklarını ifade eden Bakkal, son 9 maçlık periyotta hakemlerin iyi maçları yönettiğine dikkat çekti. Hakemlerin tarafsız düdük çaldığını hatırlatan Bakkal, “Gelecek vadeden bu hakemlerimiz, gelecekte Türkiye liglerinde çok iyi işler yapacağına inanıyorum” dedi.

REHAVET UYARISI

Teknik Adam, ligin bitmesine 7 maç kaldığını belirterek, camiaya rehavete kapılmayın uyarısında bulundu. Etimesgut Belediyespor maçında, futbolcuların sergilediği oyundan ve elde edilen skordan memnuniyet duyduğunu anlatan Bakkal, “Ligin bitimine daha 7 maç var. Son haftalarda futbolcularla çok iyi diyalog kurduk.

Bu diyalog sayesinde futbolcu arkadaşlarım karakterlerini ortaya koyarak, hem izleyiciye hem de skora olumlu etki etmeyi başarabiliyor. Bizim mantalitemiz de zaten budur. Ama rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz.

Son haftalarda iyi oynadık, ama bu güzel oyunu gelecek haftalara da taşımamız gerekir. Lig devam ediyor, maç maç gitmemiz gerekiyor. Kalan 7 maçta da iyi oynayarak, sezon sonunda şampiyonluk kupasını Diyarbakır’a getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri