Sevilen Öğretmenin Anısına Sergi

Sevilen Öğretmenin Anısına Sergi
Diyarbakır’da yaptığı başarılı çalışmalar ile eğitim camiasının sevilen isimleri arasında yer alan ve yakın tarihte vefat eden öğretmen Metin Alkan, düzenlenen resim sergisi ile anıldı.

Tigris Haber- Alkan’ın okul arkadaşı olan Millet Okulu Bahattin Parlaklı,” Metin Alkan örnek gösterilecek bir eğitimciydi.  Zekâsı çalışkanlığı ve kişiliği ile rol modeldi” dedi.

sevilen-ogretmenin-anisina-sergi-(3).jpg

Eğitim Camiasında Derin İzler Bıraktı

Yakın bir tarihte vefat eden eğitimci Metin Alkan adına Diyarbakır’da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle fotoğraf sergisi açıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Öğretmenevi’nde açılan sergiye Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Direk, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş, Diyarbakır Fotoğraf Derneği ile Sille Sanat Sarayı üyeleri, şube ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler katılırken, hayatın her alanında eğitim temasıyla yapılan fotoğraf sergisi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile açıldı.

Yakın Arkadaşlarından Övgü

Millet İlkokulu Müdürü ve merhum Metin Alkan’ın yakın çalışma arkadaşı Bahattin Parlaklı, Alkan’ın örnek gösterilecek bir eğitimci olduğunu, zekâsı, çalışkanlığı ve kişiliği ile öğrencilere rol model olduğunu söyledi. Parlaklı,”Metin Alkan örnek gösterilecek bir eğitimciydi. Zekâsı çalışkanlığı ve kişiliği ile rol modeldi dedi” diye konuştu.

Alkan’ın uzun yıllar görev yaptığı Selahaddin Eyyubi İlkokulu Müdürü Ömer Atay ise Metin Alkan ile beraber çalışmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Atay,”Bu anlamlı günde bizleri bir araya getiren onun enerjisi, öğrencilerine olan sevgisi ve hayata karşı hep olumlu bakışıydı”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.