Sıla'dan Ayrıldığı Sevgilisi Ahmet Kural'a Kayıklı Gönderme!

Sıla'dan Ayrıldığı Sevgilisi Ahmet Kural'a Kayıklı Gönderme!
Ünlü şarkıcı Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 10 ay aşk yaşıp 1,5 ay önce ayrıldığı oyuncu Ahmet Kural'a göndermede bulundu.
 
Sıla'dan Ayrıldığı Sevgilisi Ahmet Kural'a Kayıklı Gönderme!
 

Magazin dünyasının en sürpriz aşklarından biri olmuştu şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın aşkı… Aşkları kısa sürede öylesine ses getirmişti ki ikili hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları onları trend listesine bile sokmuştu.

İLİŞKİLERİNİ BİTİRMİŞLERDİ

Sıla, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla mutlu bir birlikteliği olduğunu herkese gösteriyordu. Ancak bundan 1,5 ay önce ikilinin ilişkisi başladığı gibi sürpriz bir şekilde sona erdi.

ŞİDDET YÜZÜNDEN BİTTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Taraflar, konuyla ilgili konuşmaktan kaçındı. İlişkinin ise Ahmet Kural'ın Sıla'ya kıskançlıktan kaynaklı şiddet uyguladığı için bittiği iddia edildi. Tüm bu söylentiler ve iddialar tazeliğini korurken Sıla yaptığı sosyal medya paylaşımıyla eski sevgilisi Ahmet Kural'a göndermede bulundu.

''YÜZÜP DE BİLMEYENLERE GELSİN...''

Instagram esabından Sıla adını taşıyan bir kayık fotoğrafı paylaşan Sıla bu karenin altına yazdığı ''O kayığa binip gitmek öyle zor değil. Yüzüp de bilmeyenlere gelsin. Güzel haftalar'' notuyla evlilik yolunda giden ilişkisini bitirdiği Ahmet Kural'a mesaj verdi.

 

AHMET'İ UNUTAMADI MI?

Bu paylaşıma gelen yorumlar Sıla'nın Ahmet Kural'a büyük bir taş attığı ve bir şeyler hissetmeye devam ettiği şeklinde yorumlandı.

İşte Sıla'nın o paylaşımı;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.