Silvan’da “piyango” sevinci

Silvan’da “piyango” sevinci
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çekilişte bir vatandaş 125 bin lira kazandı.

DİYARBAKIR - Her yılın sonunda, yılbaşı gecesi çekilen milli piyango ikramiyesi Silvan’da bir vatandaşa çıktı. Sabah saatlerinde gazeteden biletine ikramiye çıktığını gördüğünü belirten ismini vermek isteyen vatandaş, "Sabah saatlerinde dışarı çıkıp iş yerine gittim, gazetede ikramiye çıkan numaralar yazıyordu. Bende biletimi çıkarıp numaralara kontrol etmeye başladım. İlk başta şaşırdım ve heyecanlandım sonra acaba doğrumu diye sonra bileti aldığım şubeye gittim, bana biletime 500 bin lira çıktığını 4’e bölündüğü için 125 bin lira kazandığımı söylediler. Çok sevindim benim için çok iyi oldu" dedi. 
İkramiye çıkan bayii yetkilisi Mehmet Aktarlı ise, "Silvan’da binlerce milli piyango bileti sattık. İkramiye çıkan numaralar yılbaşı gecesi belli oldu. İkramiye çıkan bilet sahibi müşterimiz sabah yanımıza geldi ve biletini kontrol etmemizi istedi. Biletini kontrol ettiğimizde kendisine ikramiye çıktığını söyledik, çok sevindi ve bu parayla kendisine iş kuracağını belirtti. Daha önce de Silvan’da Şans Topu'ndan bir vatandaşımıza 500 bin lira kazandırmıştık. Bu bizim ikramiye kazandırdığımız 2. talihli müşterimiz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.