Sinanoğlu, kitap fuarında

Sinanoğlu, kitap fuarında
16-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve onlarca yayınevini, yazarı ve şairi ağırlayacak olan Diyarbakır Kitap Fuarı Cumartesi günü kapılarını kitapseverlere açıyor.

TİGRİS HABER - Kitaplarının gelirini öğrencilerin eğitimine bağışlayan yazar Sinanoğlu'nun bugüne kadar 19 kitabı yayınlandı. Diyarbakır'da dezavantajlı öğrencilere yönelik yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile kamuoyunun yakından tanıdığı Diyarbakırlı şair ve yazar Devran Sinanoğlu 16-17-20-23-24 Aralık tarihleri arasında Diyarbakır Kitap Fuarında okurlarıyla buluşacak.

Sinanoğlu, "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır'da 100 köy okulunun kütüphane ihtiyaçlarını karşılamış, köy okullarına 100 bin kitap kazandırmıştı. Proje 2022'de 'Yılın En Başarılı Projesi' seçilmişti. Ayrıca "Okumak İstiyorum, Hayallerime Umut Ol" projesi kapsamında ise çoğunluğu kız öğrencileri olmak üzere köylerde okuyan 3200 öğrencinin yıllık eğitim ihtiyaçlarını karşıladı. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.