Sınırda şüpheli ölüm

Sınırda şüpheli ölüm
Ağrı’nın Doğubayazıt’ın İran sınırında İran uyruklu bir kişi, elleri bağlı bir şekilde ölü bulundu.

AĞRI - Doğubayazıt ilçesine bağlı Dağdelen köyünde İran'dan Türkiye'ye at sırtında sigara ve mazot getiren Seyyid İkbali (23) adlı İran uyruklu kişi, elleri ve kolları bağlı bir şekilde ölü bulundu. Köylülerin askerlere haber vermesi üzerine, askerler yoğun kar nedeniyle yolları kapalı olan köye iş makinelerinin yardımıyla 5 saat sonra ulaşabildi. 

Elleri arkadan bağlı halde bulundu 

Elleri ve kolları arkadan bağlı olan ve ata bağlanıp sürüklenmesi nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde yara izleri bulunan İkbali'nin yanında bulunan iki arkadaşı, atın İkbali'nin kalbine çifte atması nedeniyle öldüğünü iddia etti. 
İkbali'nin iki arkadaşı gözaltına alarak Çetenli Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, cenaze de Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcılık incelemesinin ardından cenaze Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İkbali'nin atı ile sigaralarına da el konuldu. 

Konuya ilişkin bilgi veren Dağdelen Köy Muhtarı Hasan Çelik, "Sabah saat 5'te bana bir telefon geldi. Köyün içine jandarmalar dolmuştu. Çıktım baktım bir atın sırtında sigara ve mazot bidonları var. Hemen yanında da ata bağlanmış ve ölü olan bir adam var. Sonra jandarmayla birlikte oraya gittik" dedi. 

supheli-olum.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.