Şırnak’ta çevre temizliği

Şırnak’ta çevre temizliği
Şırnak'ta bir araya gelen belediye çalışanları, gençlik merkezi ve gönüllülerden oluşan 115 kişilik ekip ile Dünya Temizlik günü etkinlikleri çerçevesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER - Şırnak'ta bir araya gelen belediye çalışanları, gençlik merkezi ve gönüllülerden oluşan 115 kişilik ekip ile Dünya Temizlik günü etkinlikleri çerçevesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Temiz ve sağlıklı bir çevre için toplanan 95 torba çöp, belediye araçlarına yüklendi.

Program organizatörü Haydi Yapalım Derneği İl Temsilcisi Nazlı Altürk, Dünya Temizlik Günü dolaysıyla küresel bir farkındalığın büyük bir başlangıcı ve amaçlarının çöp körlüğünü yenmek olduğunu söyledi. Altürk, "Atıkları doğru yönetmek yeryüzündeki herkesin sorumluluğudur. Biz, sorumluluğumuzu kabul ediyor ve bunu geleceğe taşımak istiyoruz. Hedefimiz bir gün değil, her gün temizlik felsefesini insanlara aşılamaktır. Dünya Temizlik Günü çerçevesinde burada ve diğer 80 ilimizde bu farkındalığı yapıyoruz. Sizlerle bu hareketi yayıyor ve çöp körlüğünü yenmede farkındalık oluşturuyoruz. Bugün buraya ve temizlik noktalarımıza farkındalık oluşturmak adına gelerek bizlere destek veren özel ve resmi kurumlara, bireysel katılımcılarımıza ve her yaştan çevre gönüllümüze yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.