Siyasilerden başsağlığı mesajları

Siyasilerden başsağlığı mesajları
Mardin ve Gaziantep’te meydana gelen trafik kazalarında 36 kişi yaşamını yitirdi, 47 kişi yaralandı. Siyasiler, yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

TİGRİS HABER - Mardin’in Derik İlçesi ile Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde meydana gelen trafik kazalarında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 36 kişi yaşamını yitirdi. İki kazada 47 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile siyasi partilerin genel başkanları ölenler için, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Gaziantep’teki elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gaziantep’in ardından Mardin’in Derik ilçesinden de maalesef elim bir kaza haberi aldık. Ciğerimizi yakan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bir kez daha başımız sağ olsun.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Elim kazayı büyük bir üzüntüyle öğrendim. Vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Elim trafik kazasından dolayı büyük üzüntü duydum. Yaşamını yitiren itfaiye ve sağlık personellerimize, basın mensuplarımıza ve yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan: Gaziantep’ten sonra Mardin Derik’te yaşanan feci kaza yüreğimizi dağladı, acımızı büyüttü. Yaşamını yitiren insanlarımızı Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Halkımızın başı sağolsun.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasını üzüntüyle öğrendim... Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Başımız sağ olsun. Valimiz, Emniyet Müdürümüz kaza yerindeler. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Başımız sağ olsun.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İtfaiye teşkilatımızın, sağlıkçılarımızın, basın camiamızın, milletimizin başı sağ olsun! Yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Elim trafik kazası hepimizi büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Rabbim rahmet eylesin. Ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum. Tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.