Sokak futbolunda dev kapanış günü

Sokak futbolunda dev kapanış günü
Diyarbakır’da Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “5’te Devre 10’da Biter “ sokak futbolu organizasyonu dev bir kapanış töreni ile sonuçlanacak.

Tigris Haber - Yeni Diyarbakır Stadı’nda yapılacak etkinlikte önce organizasyonun final maçı, ardında da eski milli futbolcuların katılacağı şöhretler karşılaşması yapılacak.

Perşembe günü kapanış etkinliği yapılacak

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ve yaklaşık bir aydır farklı yerlerde 1100 öğrenciyi futbolla buluşturan “5’te devre 10’da biter” sokak futbolu projesinde final ve kapanış aşamasına gelindi.

Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda 28 Mart 2019 Perşembe günü saat 13:00’da başlayacak etkinlikler, ilkokul ve Ortaokul final maçları, kupa ve plaket töreni ile eski milli futbolcuların forma giyeceği şöhretler maçı ile sonuçlanacak.

Eski milli Futbolcular gösteri maçı yapacak

Binlerce öğrencinin ve spor adamının katılması beklenen kapanış etkinliğinde dereceye giren takımlara ve organizasyona katkı sağlayan kurumlara ve kişilere ödüller verilecek.

Final maçları Fatih İlkokulu - Hantepe İlkokulu  ve Akşemsettin Ortaokulu - Şehit Yunus Elaltunterin ortaokulu arasında yapılacak.

Şöhretler maçında ise eski milli futbolcular Emre Aşık, Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Mehmet Yılmaz, Tuncay Şanlı, Serdar Kulbilge, Feyzi Elmas, Mehmet Gönülaçar ve Mustafa Özer forma giyecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.