Sosyal medya ünlüsü Jahrein, Demirtaş’ın hasta annesine küfretti!

Sosyal medya ünlüsü Jahrein, Demirtaş’ın hasta annesine küfretti!
Jahrein mahlasını kullanan sosyal medya kullanıcısı Ahmet Sonuç, 7 yıldır cezaevinde tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Selahattin Demirtaş’ın annesi hakkındaki haberi alıntılayarak küfretti.

TİGRİS HABER - Jahrein mahlasını kullanan internet ünlüsü Ahmet Sonuç, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yoğun bakıma alınan annesi Sadiye Demirtaş'a küfretti.

7 yıldır Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş geçtiğimiz gün rahatsızlanarak Diyarbakır'da kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yakın zamanda babasını da kaybeden Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a getirilmişti. Demirtaş, hastanede yaklaşık 4 saat kaldıktan sonra tekrar cezaevine götürülmüştü.

sosyal-medya-unlusu-jahrein-1.jpg

Jahrein mahlasını kullanan sosyal medya şaklabanı Ahmet Sonuç da, Demirtaş'ın annesinin hastalığı nedeniyle Diyarbakır'a götürülmesine ilişkin bir haberi alıntılayarak "A.A.K" diye yazdı.

sosyal-medya-unlusu-jahrein-2.jpg

Demirtaş'ın hasta annesine küfreden şahıs, tweetinin ardından tehditler aldığını belirterek Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyen paylaşımlar yaptı. Daha sonra ise özür dileyerek yaptığı paylaşımı sildi.

sosyal-medya-unlusu-jahrein-1.png

Jahrein paylaşımında şunları kaydetti:

"Malum twitti sildim. Her şeyden önce benim Selahattin Demirtaş’la olan meselem şahsıyla alakalıdır. Meselemi annesine intikal ettirmem bana yakışmadı. Bunu eşimle konuştuktan sonra anlayabildim. Bu noktada şahsıma olan saygısını/sevgisini kaybeden takipçilerimden özür dilerim. Selahattin Demirtaş hakkında fikrim sabittir ve ölene kadar değişmeyecektir. Eleştirilerim ve laflarım bundan sonra kendisiyle alakalı olacaktır. Kamuoyunu meşgul ettiğim için ayrıca özür dilerim. Hayırlı forumlar." (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum