Sperm bankası rezaleti!

Sperm bankası rezaleti!
Kardeş olduklarını tesadüfen öğrendiler

ABD’de yaşanan bu olay sperm bankalarının toplum yapısı için ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı. Arkadaş olduğunu zanneden iki kızın tesadüfen kardeş olduğunu öğrenmesi akıllara "Ya erkek olsaydı?" sorusunu getirdi.

Son dönemlerde Türkiye’de de artan sperm bankalarının ne kadar tehlikeli bir boyut kazandığını ABD yaşanan bu olay gözler önüne seriyor. Arkadaş olduklarını zanneden 2 kızın aynı donörden alınan spermle kardeş oldukları ortaya çıktı.

Türkiye’de de moda olan donörden sperm alarak hamile kalma olayının bir örneği de New Orleans’ta yaşandı. Tulane Üniversitesi’ne yeni başlamış Mikayla Stern-Ellis ve Emily Nappi’nin yolu ilk olarak aynı yurtta oda aramaları sırasında kesişti. Aynı odada kalamamalarına rağmen Facebook yoluyla irtibatı koparmayan 2 arkadaş ilk görüşmelerinde ise isimsiz bir donörden alınan sperm sayesinde hayata geldiklerini öğrendi. 2 kız arkadaş daha sonra ise bu donörün Kolombiyalı olduğunu öğrendi. Mikayla’nın ailesi ise daha sonra olayı merak etmesine rağmen listede 1000 donör olduğunu ve Kolombiyalı bir donörü hatırlamadıklarını belirttiler. 2 arkadaş daha sonra donör numaralarını karşılaştırdıklarında ise benzerliklerinin tesadüfi olmadığını öğrendiler. Daha sonradan 2 kardeşin başka benzerliklerini de olduğu ortaya çıktı. Her ikisinin de Kaliforniya’da tiyatroya gittiği ve son alışverişte aynı ceketi aldıkları ortaya çıktı. 2 kız kardeş şimdilerde ise aynı Facebook profilini kullanıyorlar

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.