SPOR CAMİASI OKKAN'I UNUTMADI

SPOR CAMİASI OKKAN'I UNUTMADI
Diyarbakır'daki spor camiası,merhum emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan'ı şehit edilişinin 18.yılında çeşitli etkinliklerle andı.

Tigris Haber- GSYD ve Diyarbakırspor,Okkan'ın şehit edildiği Sezai Karakoç Bulvarı'ndaki anıta çiçek ve karanfil bıraktı.Taraftarlar ve bazı kulüpler de mesajlar yayınladı.

Şehit Edildiği Noktaya Akın Edildi

24 Ocak 2001 tarihinde 5 koruma polisi ile birlikte uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Diyarbakır eski emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, şehit edilmesinin 18.yılında da spor camiası tarafından unutulmadı.

Diyarbakırspor'a verdiği destek nedeniyle spor camiası ve taraftarların sevgisini kazanan Okkan için şehit edildiği merkez Yenişehir ilçesindeki Sezai Karakoç Bulvarı'nda kendisinin anısına yaptırılan anıtın önünde etkinlikler düzenlendi.

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD),Diyarbakırspor yöneticileri ve spor adamları, taraftarlar anıta çiçek ve karanfiller bıraktı,dualar etti.

spor2.jpg

Diyarbakırlıların Sevgisi

GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay,Okkan'ın halktan biri gibi samimi ve içten davranışlar sergilediğini,Diyarbakırspor'a da büyük destek verdiğini ifade ederek Diyarbakırlıların buna karşılık vefalarını gösterdiğini söyledi. Ali Gaffar Okkan için Diyarbekirspor kulübü, taraftarlar ve spor adamları da sosyal medyadan mesajlar yayınladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.