Şubat dolunayı: Bu 3 burç hazır olun!

Şubat dolunayı: Bu 3 burç hazır olun!
Şubat dolunayı: Zodyakın hava işaretleri için sembolik bir dönüm noktası

İkizler, Terazi ve Kova burçları

Ünlü astrolog Kyle' a göre , 24 Şubat'ta zirveye çıkan dolunay ile ilişkili enerjilerin bir karışımına hazır olun. "Kar Ayı" olarak bilinen bu ay olayının kozmik dünyada büyük önemi var ve dönüm noktalarını, zirveleri, tamamlanmayı veya uyanışı simgelediği söyleniyor.

Pratik ve ayakları yere basan Başak burcunda 5 derecede yer alan bu Dolunay, verimlilik ve pratiklik duygusu getiriyor. Ancak astrolog bunun aynı zamanda bazı karmaşık enerjileri de artırabileceği konusunda uyarıyor. Bu süre zarfında ciddi engeller, depresyon, ilişkilerin bozulması ve izolasyon ortaya çıkabilir.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Kariyeriniz tüm hızıyla devam ederken dolunay dikkatinizi ev hayatınıza çeviriyor. İlk başta sizi üzebilecek beklenmedik haberler bekleyin. Ancak korkmayın çünkü astrolog size planlarınızı ayarlamanızı ve durumu kontrol altına almanızı tavsiye ediyor.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Sevgili Terazi, kendini bitkin ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Bu dolunay sizi içsel ihtiyaçlarınıza daha yakından bakmaya teşvik ediyor.

Bu doğası gereği çalkantılı dönemde duraklayıp dinlenmek en iyisidir. Kendinizi çok fazla zorlamayın, çünkü bu hastalığa yol açabilir.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.