Sultanlarda Transfer Rüzgarı

Sultanlarda Transfer Rüzgarı
Geçen sezon yükseldiği 1.Lig’de ilk kez mücadele edecek olan Amedspor kadın futbol takımı,önemli transferlerle kadrosunu güçlendiriyor.

 Yeni sezondaki hedef şampiyon olup Avrupa kupalarına katılmak olacak.

Hedef 1.Lig’de de Şampiyonluk

Son 2 sezonda üst üste iki lig çıkarak 3.Lig’den 1.Lig’e kadar yükselmeyi başaran Amedspor kadın futbol takımı,bölgenin ilk ve tek takımı olarak mücadele edeceği 1.Lig’de de şampiyon olup Avrupa’ya açılmanın hesaplarını yapıyor. Doğu ve Güneydoğu’dan Avrupa kupalarına katılan ilk kadın takımı olmak isteyen Amedspor,önemli transferlere imza atıyor. İç transferde Remziye,Hividar,Güzide,Ayşegül,Büşra Dilan,Zelal,Tuba,Sema Nur ve Sultan ile anlaşarak şampiyon  kadrosunu koruyan Amedspor’un kadın takımı,dış transferde de önemli futbolcuları renklerine bağladı.

 

 

 

Başarılı Futbolcular Geldi

Amedspor , Hatay Sümerspor'un genç oyuncusu İdil Reyhanlıoğulları,1955 Batmanspor’un 23 yaşındaki forvet oyuncusu  Batman Kozluk doğumlu Emine ve Ataşehir Belediyespor'un 26 yaşındaki kalecisi Ezgi Çağlar ile sözleşme imzaladı.

Kulüp yönetimi, şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurmak için çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Yabancı oyuncu transferinin de gündemde olduğu belirtiliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.