Süper Amatör A liginde Play-Off mücadelesi kızıştı

Süper Amatör A liginde Play-Off mücadelesi kızıştı
Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grupta Play-Off maçlarına kalma mücadelesi veren 3'ncü sıradaki 45 puanlı Diyarbakır Sanayi Sitesi spor, BAL ligine çıkmak için Play-Off maçlarına kalmayı hedefliyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Sanayi Sitespor Kulüp Başkanı Şirin Ecevit Talva, ligdeki diğer takımlar gibi hiçbir kurum veya kuruluştan maddi destek almadan, kendi öz maddi kaynaklarını kullanarak, mücadele ettiklerini söyledi.

Hiç kimseden maddi destek almadan, kendi öz maddi kaynaklarını kullanarak, ligin en genç sporcu kadrosuyla mücadele ettiklerini belirten, Sanayi Sitespor Kulüp Başkanı Şirin Ecevit Talva, ligde Play-Off yolunda emin adımlara ilerlediklerini söyledi. Şu ana kadar ligde istedikleri sırada yer aldıklarını belirten Talva, "Ligde rakibimiz Kocaköy Gençlikspor ile aramızda 1 puan var. Onlar da Play-Off'a kalma mücadelesi veriyor. Ama bizim hedefimiz belli. Ligde geride kalan son 5 maçımızı da kazanarak, öncellikle Play-Off'a kalmak, ardından da BAL ligine çıkmak olacaktır" dedi.

diyarbakir-super-amator-ligi.jpg

Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grupta Play-Off maçlarına kalma mücadelesi veren, 3'ncü sıradaki 45 puanlı Diyarbakır Sanayii Sitespor'u, 4'ncü sırada bulunan 44 puanlı Kocaköy Gençlikspor takip ediyor. Sanayi Sitesi Spor ligde 22'nci haftada Seyrantepe Spor Kompleksi 1 nolu sentetik sahada 24 Mart 2024 Pazar günü saat 15.00'da başlayacak maçta Silvan 21 Spor ile karşılaşırken, 4'ncü sırada, bir puanlı Kocaköy Gençlikspor ise kendi sahasında Bismil 21 sportif Faaliyetleri takımını konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum