Süper Amatör ligi yeni lideri Pasurspor oldu

Süper Amatör ligi yeni lideri Pasurspor oldu
Diyarbakır Süper Amatör Ligi B Grupta mücadele eden PasurBelediyespor, gruptaki derbi maçta lider Sur Belediyespor'u 3-1 yenerek, lider oldu. Yeni lider bu galibiyetle puanını 69'a çıkarırken, Sur Belediyespor, 67 puanda kaldı.

Özel Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Pasur Belediyespor Teknik Sorumlusu Şefik Şeker, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettikleri Sur Belediyespor'u 3-1'lik net bir skorla geçerek, grubun yeni lideri oldu.

yeni-lider-paasur-1.jpg

Galibiyet sonrası Tigris Haber'e konuşan Pasurspor Teknik Direktörü Şefik Şeker, galibiyet sonrası gelen liderlikten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Kendi sahamızda konuk ettiğimiz grup lideri Sur Belediyespor karşılaşması, Diyarbakır ile ilçe takımlarının da yakinen takip ettikleri zorlu derbi maçından hem galibiyet alarak, hem de rövanşını güzel bir futbol ortaya koyarak aldık.

yeni-lider-paasur-2.jpg

Şimdi grubun yeni lideri olduk. Büyük bir avantaj elde ettik. Sezon sonuna kadar bu liderliği sürdürmek istiyoruz. Sezon sonu şampiyonluk kupasını alarak, taraftarımıza hediye etmek ve BAL Ligi'ne çıkmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.