Surdan düşüp ölen genç kızın ölümü tacizden mi?

Surdan düşüp ölen genç kızın ölümü tacizden mi?
Diyarbakır’da, önceki gün surlardan itildiği belirtilen kızın, tacizden korunmak için dengesini kaybederek düştüğü iddia edildi.

Diyarbakır- Edinilen bilgilere göre, üniversiteye hazırlık için dershaneye giden 19 yaşındaki Sevilay S., arkadaşlarıyla birlikte surları gezmek için Sur ilçesinde bulunan Yedi Kardeşler Burcu’na çıktı. Surları gezen Sevilay ve arkadaşlarının yanına, bölgede bulunan ve akli dengesi bozuk bir kişi yaklaştı. İsmi öğrenilemeyen akli dengesi bozuk zanlı, Sevilay’ın S.’nin yanına yaklaşarak genç kızı taciz ettiği ileri sürüldü. Tacizden kurtulmak isteyen genç Sevilay dengesini kaybederek yaklaşık 15 metreden sert zemine çakıldı. Olay yerine gelen ambulansla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sevilay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Üniversiteye hazırlanan Sevilay’ın ölümünün ardından polis, olay yerinde yaptığı incelemede genç kızın ölümüne neden olan akli dengesi bozuk kişiyi gözaltına aldı.
Olayla ilgili araştırmanın sürdüğü, 19 yaşındaki Sevilay’ın cesedinin otopsi yapılmak üzere morga gönderildiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.