Sur’lu Kadınlara özel eğlence

Sur’lu Kadınlara özel eğlence
Diyarbakır’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Gönüllü İş Kadınları Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde yaşayan ev hanımı kadınlar için kutlama düzenledi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın tarihi Zerzevan Konağında düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinde bir dönem çatışmaların yoğun yaşandığı Sur Bölgesinde evlerini terk etmeyip halen o bölgede oturan kadınlar, gönüllü iş kadınların destekleriyle doyasıya eğlendiler.

Tarihi Zerzevan Konağında fincan cafe işbirliğiyle düzenlenen etkinlipğe Sur ilçesi Ziya Gökalp ve Süleyman Nazif Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar davet edildi. Etkinlik ile ilgili konuşan Diyarbakırlı iş kadını Hatice Akyıl, “8 Mart dünya emekçi kadınlar günü etkinlikleri kapsamında İş kadınlarımız Filiz Parlak, Neslihan Alökmen ve Serap Sanca ile birlikte işletmelerimizin bulunduğu tarihi mahallelerimizde oturan kadın arkadaşlarımızı ağırlamak istedik. Burada mahallemizdeki kadın arkadaşlarımızla, iş kadınlarımızı tanıştırdık, sohbetler ettik ve eğlendirmek istedik’’ dedi.

Diyarbakır’ın yöresel türküleri ile halaylar çekip eğlenen Kadınlara gönüllü iş kadınları tarafından program sonunda hediyeler verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.