Taraftar Kötü Gidişe Tepkili

Taraftar Kötü Gidişe Tepkili
Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve kadroyu yenileyen Amedspor’un şu ana kadar istenen performansı sergilememesi taraftarların tepkisini çekiyor.

 

 

Taraftarlar,Menemen maçı sonrasında havaalanında futbolcuları pankartla protesto etti.

 

Taraftar Bir Hayli Tepkili

Geçen sezonki kadronun yüzde 80’inini değiştirerek 18 yeni transfer gerçekleştiren ve hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Amedspor,geride kalan 5 haftada 2 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 8 puan toplarken,şimdiden liderin 7 puan gerisine düştü. Takımın aldığı kötü sonuçlar ve sahadaki olumsuz performansı taraftarların tepkisini çekiyor,camiada giderek karamsar bir tablo yaratıyor. Takımın geçen sezonki mücadeleci ruhundan eser kalmadığını dile getiren taraftarlar,bir hayli üzgün.

‘Biz Uyuyamadık,Size İyi Uykular’

Menemen Belediyespor’a 1-0 yenilen takım,dönüş yolculuğu öncesinde İzmir havaalanında taraftarların ilginç protestosu ile karşılaştı.” Biz Uyuyamadık,Size İyi Uykular” diye pankart açan bir grup taraftar,futbolcuları alkışlarla protesto etti.

Bu arada sosyal medyada yapılan yorumlarda da taraftarlar,kötü gidişat nedeniyle yönetime,teknik heyete ve futbolculara sert eleştiriler yöneltti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.