Taraftar Seferberliği

Taraftar Seferberliği
Diyarbekirspor, Pazar günü evinde yapacağı Gölcükspor maçını dolu tribünler önünde oynamak için taraftar seferberliği başlattı. Sosyal medyada maça davet çağrıları yapılıyor.

 

 

 

Takımda Cezalı Kalmadı

3.Lig 2.Grup’ta sezona iyi başlayarak ilk 4 haftada 10 puan toplayıp bir süre lider kalan ancak daha sonra başarısız sonuçlar alarak zirveden uzaklaşan Diyarbekirspor,son 3 maçında 9 puan alarak yeniden zirveye yaklaştı. Liderle puan farkını 2’ye indiren Yeşil-Kırmızılı takım,bu hafta konuk edeceği Gölcükspor’u yenerse Pazarspor ve Turgutluspor’un olası kayıpları ile yeniden liderliğe yükselecek. Her maça final gözüyle bakan Diyarbekirspor’da Umut Dilek , Yusuf Yağmur ve Emre Tosun’un cezaları tamamlanırken,sakat olan Gökhan Yenigün dışında eksik bulunmuyor.

Sosyal Medyadan Çağrı

Sosyal medyada maça davet seferberliği başlatıldı. Kulüp yönetiminin yanı sıra Azrailler Grubu da taraftarlara çağrı yaparak tribünlerin dolu olmasını istiyor. Taraftarlar,facebook ve twitter’de ‘maça çağrı’ tagları açarken,ilgi günden güne artıyor. Gölcükspor maçını taraftar coşkusu ile kazanıp gövde gösterisi yapmak isteyen Yeşil-Kırmızılı takım,bunu başarması halinde ilk kez 4 maç üst üste kazanma başarısını gösterecek.

Diyarbekirspor,Gölcükspor maçından sonra Tire ve Van Büyükşehir’le olmak üzere üst üste iki deplasman maçına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.