Taraftar, Transfer İstiyor

Taraftar, Transfer İstiyor
Rakip takımların önemli transferler gerçekleştirdiği ligde Diyarbekirspor’un transferde sessiz kalması taraftarları endişelendiriyor.

 

Yönetime seslenen taraftarlar,”Elimizdeki kadro iyi ama bazı mevkiler itibarıyla eksikler var. Uzun lig maratonunda hedefe ulaşmak için takviye gerekiyor” ifadelerini kullandılar.

 

 

Kadro Alternatifli Olmalı

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ilk yarısını liderin 1 puan gerisinde tamamlayan Diyarbekirspor, ikinci yarıya Antalya’da kamp yaparak hazırlanıyor. Şu ana kadar Ottocool Karagümrük’ten orta alan oyuncusu Taner Yıldız’ı transfer etmenin dışında kadroya takviye yapamayan Diyarbekirspor’un transferde sessiz kalması taraftarlar tarafından hoş karşılanmıyor.Taraftarlar, zor bir grupta mücadele ettiklerine dikkat çekerek kadronun alternatifli olması gerektiğini vurguluyor.

 

‘Rakiplere Karşı Zayıf Kalmamalıyız’

Şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24Erzincanspor,Yeni Orduspor,Kasımpaşa Erokspor,Darıca Gençlerbirliği gibi takımların önemli transferler yaptığını belirten taraftarlar, takımın mevcüt kadrosunun iyi olduğunu ancak yine de takviye yapılması gerektiğini dile getirdi. Taraftarlar,”Takımımız iyi bir kadroya sahip. Önemli oyunculara sahibiz. Ancak yine de buna aldanmamak lazım. Bazı mevkilerde sorun var. İkinci yarı çok daha zorlu geçecek. Rakip takımların güçlendiği bu dönemde kulübümüz de gerekli takviyeleri yapmalıdır” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.