Taraftardan izin yok

Taraftardan izin yok
Taraftarlar, Amedspor ismine kendi şirketlerinin reklamını eklemek isteyen gruba tepki gösterdi. Murat Çınar ve ekibi,dünkü basın toplantısını son anda iptal ederek adaylıktan çekildi.

Taraftar Sert Tepki Gösterdi

Amedspor’a aday olduğunu açıklayan Murat Çınar ve ekibinin, kulübün isminin önüne veya arkasına reklam eklemek istemeleri,kulübü şirketleştireceklerini açıklamaları sosyal medyada taraftarların tepkisine neden oldu.Taraftar grubu üyeleri ile Çınar ve ekibi arasında tehdide varan tartışmalar yaşandı. Taraftarlar, Amedspor’un halkın değeri olduğuna dikkat çekerek isminin önüne veya arkasına kesinlikle reklam amaçlı isim eklemesine izin vermeyeceklerini dile getirerek gruba tepki gösterdi.

 

Kamuoyu Samimi Bulmadı

Daha önce dün Diyarbakır’da basın toplantısı düzenleyerek adaylıkla ilgili açıklama yapacağını açıklayan Murat Çınar, yaşanan tartışmaları gerekçe göstererek adaylıktan çekildi. Sosyal medya hesabında açıklama yapan Çınar, iyi niyetle bu işe talip olduğunu ancak kendisine, ekibine ve hatta ailesine ulaşan tehditler karşısında çekilmek zorunda kaldığını öne sürdü. Çelişkili tavırlar sergileyen grubun adaylık tutumu kamuoyunda samimi bulunulmadı.

Cumartesi günü yapılacak kongre öncesinde aday bulunmuyor. Bu yüzden kongrenin 30 Aralık’a ertelenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Tigris Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.