Taşkın Ne Demek İstedi?

Taşkın Ne Demek İstedi?
Takım İçinde Gruplaşmalar Mı Var ?

 

 

Taner Taşkın’ın giderayak yaptığı imalı açıklamalar kafaları karıştırdı ve kafalarda soru işareti bıraktı. Takım içinde gruplaşmalar olduğu,takımda söz sahibi olan (!) bazı futbolcuların teknik adam gönderip teknik adam getirmek isteyecek kadar kendilerini kulüpten büyük gördüğü iddiaları ayyuka çıkmış durumda.

Takım Sabote Mi Ediliyor?

“Geçen sezon takım Play-Off’a giderken hesapta olmayan maddi kriz çıkarılarak takım sabote edildi. Bu sezon da hocalıktan çok saha dışı olaylarla uğraşmak zorunda kaldım” diyen Taşkın’ın sözleri tartışma yarattı. Deniz Naki,Zülküf Özer,Efe Halil başta olmak üzere bir çok önemli oyuncunun İnegölspor maçı kadrosuna alınmaması iddialara yol açarken,bu oyuncular ile teknik heyet arasında yaşanan soğuk savaş nedeniyle ‘sakatlık’ bahanesiyle kadro dışı bırakıldığı konuşuluyor.

 

Futbolcular Hoca Arayışında (!)

Takımda otoriteyi ellerinde bulunduran  bazı futbolcuların  yönetimden habersiz şekilde Taner Taşkın görevdeyken hoca arayışlarına (!) başlayıp bazı teknik adamlarla görüştüğü ,bunları öğrenen Taşkın’ın rahatsızlığını dile getirip maç akşamı istifa kararı alarak bunu yönetime ilettiği iddia edilirken,futbolcular arasında takımın huzurunu bozan gruplaşmalar yaşandığı dilden dile dolaşıyor.

 

Sertaç Hocaya da Kumpas Yapıldı

Sertaç Küçükbayrak ve ekibinin gitmesine neden olan başarısız sonuçlarda da yine bazı futbolcuların içinde yer aldığı kumpaslar dile getirilmişti. Amedspor,geçen sezonun sonunda yönetim ve bazı futbolcular arasında yaşanan kavga ve gerilimle de gündeme gelmişti. Bazı futbolcuların bu konuda açıklamaları bile olmuş,kamuoyu uzun süre bunları tartışmıştı.

Taraftarlar ve kamuoyu,yönetimden bu şok iddialar hakkında açıklama ve radikal kararlar bekliyor.

 

‘Amedspor’u Kim Yönetiyor?’

TRT Kürdi Spor Programı Sunucusu deneyimli gazeteci Mehmet Yılmaz Bay,takım içinde ve kulüpte yaşanan huzursuzluk,kaos ve kumpaslarla ilgili bir yazı kaleme aldı. Bay,” Taner Taşkın’ın istifasını açıkladığı toplantıda o kadar çarpıcı ve rahatsız edici detaylar var ki bu takımın neden bu durumda olduğunun gizli cevapları niteliğinde. Yönetiminde yalanlamadığı durumun kesinlikle çözülmesi gerekiyor. Kimse bu kulübün üzerinde olamaz ne futbolcular nede başkası. Takım içinde huzur ve disiplinin sağlanması için iyi ve tecrübeli bir Teknik Direktör bunun yanında yönetim tarafından radikal bazı kararlar alınmalı. Sertaç Hocanın gidişi, ardından Taner Taşkın bu şekilde devam ederse kim gelirse gelsin fark etmez ortada bir güç savaşı var Bu kulübü kimin yönettiğine karar verilmeli. Topçu işini yapacak Yönetim vasıflarını yerine getirecek. isimler gelip geçici aslolan kulüplerimizdir. Aksi takdirde yönetimde gider başarıda hayal olur taraftara ve kente yine yazık olur” ifadelerine yer verdi.

 

Edemen’in Görevi Bırakması İstendi Mi?

Bir diğer önemli iddia ise Başkan Nurullah Edemen’le ilgili. İki hafta önce yapılan toplantıda aralarında bazı yöneticiler ile kulübe yakın isimlerin de bulunduğu kişilerin Edemen’in istifasını istediği,Edemen’in bunu kabul etmediği,bu anlamda da huzursuzluk olduğu konuşuluyor. Edemen,önceki gün yaptığı basın toplantısından sonra gazetecilerle yaptığı özel sohbette  görevi bırakmasını isteyenler olduğunu doğruladı,Diyarbakırspor’da görevi bırakarak hata yaptığını ancak burada Amedspor’un inanmadığı ve güvenmediği isimlere teslim etmeyeceğini kaydetti. Edemen’in yerine yeni yönetim çalışması yapıldığı konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.