“Taziye oyunu” seyirciden tam not aldı

“Taziye oyunu” seyirciden tam not aldı
Kayapınar Belediyesi’nce organize edilen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yönetmenliğini tiyatro ve drama eğitmeni Halim Kaplan’ın yönettiği “Taziye” oyunu sahnelendi.

 

 2,5 aylık çalışma sonucu sahnelenen oyun tiyatro severlerden tam not aldı.

 

 

Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla sürüyor. 17-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen festival kapsamında Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi'nde Murathan Mungan'ın yazdığı, tiyatro ve drama eğitmeni Halim Kaplan’ın yönettiği “Taziye” oyunu seyirciler ile buluştu.

Ceğerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde tiyatro ve drama eğitimi alan kursiyerlerin 2,5 aylık çalışmaları sonucu sahnelenen ‘Taziye’ oyunu tiyatro severlerden tam not aldı.

Kursiyerlerin oyunda sergilediği performansları davetlilerden takdir gördü. Oyun sonrası plaket ve sertifika dağıtımı töreni yapıldı.

Oyunun yönetmenliğini yapan Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi tiyatro öğretmeni Halim Kaplan, tiyatro severlerin beğenisinden onur duyduklarını söyledi. (Kaynak:Kayapınar Belediyesi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.