Tek arzusu yeniden protez bacağa kavuşmak

Tek arzusu yeniden protez bacağa kavuşmak
Batman'da trafik kazasında protez bacağı kullanılamaz hale gelen kemik kanseri hastası Fatma Şengül, yürüyebilmek için yeniden protez bacağa kavuşmak istiyor.

Batman'da geçirdiği trafik kazasında protez bacağı kullanılamaz hale gelen Fatma Şengül (41), yürüyebilmek için yeniden protez bacağa kavuşmak istiyor.

batman-protez-(2).jpg

Merkeze bağlı Bıçakçı köyünde oturan 2 çocuk annesi Fatma Şengül, eşi Mustafa Şengül ile Batman'a gitmek için otostop yaparak bindiği Tekin Koç yönetimindeki 23 BR 093 plakalı otomobil, geçen hafta Demirlipınar köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 8 takla attı.

Olay anı, bölgedeki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarınca kaydedilen kazada, sürücü Koç ile Mustafa Şengül hafif yaralanırken, Fatma Şengül'ün ise vücudunda kırıklar oluştu. Ayrıca kemik kanseri olması dolayısıyla 4 yıl önce kesilen bacağının yerine devlet desteği ile aldığı protez bacağı kırıldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Şengül, protez bacağının kazada kullanılmaz hale gelmesine üzülüyor.

Şengül, kanser hastası olması dolayısıyla kazanın kendisine büyük sıkıntı yaşattığına işaret ederek, "Tek isteğim var o da protez bacağa kavuşmak." dedi.

Mustafa Şengül ise, otomobilin 8 takla attığı kazada ortopedik engelli olan eşinin protez bacağının kullanılamaz hale geldiğini, yeni protez bacağa kavuşmak için hayırseverlerden destek beklediklerini kaydetti. (AA) 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.