Tek Teselli 3 Puan

Tek Teselli 3 Puan
Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda 4-1 yenen Diyarbekirspor’un tek tesellisi güçsüz rakibini yenip haftalar sonra 3 puanla tanışmak oldu.

 Liderle olan 4 puanlık fark ve zirve adaylarının yükselişi devam etti.

 

Taraftar Tatmin Olmadı

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor,haftalar sonra 3 puan kazanarak zirve iddiasını sürdürdü. Transfer yasağı ve maddi sorunlardan dolayı güçlükle lige devam eden,1 maça da çıkmadığı için -2 puana kadar düşen Kayseri Erciyesspor’u 4-1 yenen Diyarbekirspor,ligdeki 4.galibiyetini elde etti. 3 puanı farklı skorla kazanan Yeşil-Kırmızılı takımın,zayıf rakibi karşısında oynadığı futbol yine beğenilmedi. Maçı izleyen taraftarlar,teknik heyeti eleştirerek bu görüntünün şampiyonluğa oynayan bir takıma yakışmadığı eleştirisi yaptılar.

Savunma Zaafı Var

Bu sezon gol atma sorunu fazla yaşamayan Diyarbekirspor’un en büyük zaafı kolay gol yemesi. Bu maça kadar golü olmayan Kayseri Erciyesspor’dan da gol yiyen Diyarbekirspor, böylece 8 lig maçında 14 gol atıp kalesinde 11 gol gördü. 2 maç hariç tüm maçlarda gol yiyen Yeşil-Kırmızılı takım savunmada büyük sorunlar yaşıyor. Lig başından beri bu alanda bir çok oyuncuyu deneyen teknik heyet,bir türlü çözüme ulaşamadı ve kronik hale gelen sorunu gideremedi.

 

Bu Hafta Rakip Darıca

Bu arada bu hafta sonu Diyarbakır’da zirve adaylarından Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Diyarbekirspor, maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Cezalı olan Umut Dilek ve Abdullah Çetin,bu maçta da forma giyemeyecek. Çetin,bu maçla cezasını tamamlayacak. 3 maç ceza alan ve ilkini geçen hafta çeken Umut Dilek’in ise 2 maç cezası daha var.

Öte yandan  Diyarbekirspor’un liderle olan 4 puan farkı devam ederken,zirve adaylarının kazandığı bir hafta geride kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.