Tekrar Maçı 6 Aralık’ta

Tekrar Maçı 6 Aralık’ta
Kural hatasından dolayı tekrarlanması kararlaştırılan Amedspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşması 6 Aralık Pazar günü oynanacak. Maçın başlama saati de 13.00 olarak açıklandı.

 

 

Maç İlk Dakikadan 0-0 Olarak Başlayacak

2.Lig Kırmızı Grup’ta 6.haftada Diyarbakır’da oynanan Amedspor-Etimesgut Belediyespor maçı 2-2 sona erdi. Ancak TRT Kürdi’de yayınlanan görüntülerde hakem Celal Bayraklı’nın 39 ve 56.dakikalarda konuk takımdan Cihan Yılmaz’a iki kez sarı kart gösterdiği halde kırmızı kart göstermediği tespit edildi. Görüntülerle birlikte TFF’ye başvuran Amedspor yönetimi,kural hatası yapıldığını dile getirerek maçın tekrarını istedi. Görüntüleri inceleyen TFF ,Amedspor’un talebini haklı bularak kural hatası nedeniyle maçın tekrarına karar verdi. Maç ilk dakikadan 0-0 olarak başlayacak.

 

Puan Cetvelinde Gerilemeye Devam

Bu arada Amedspor,3’ü lig ve 1’i kupa olmak üzere son 4 maçını kazanamadı. Ligde son 3 maçta 8 puan kaybederek liderin 11 puan gerisine düşen Amedspor,1 maç eksikle 11.sıraya geriledi. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşırken,Play-Off potası olan 5’inin de 7 puan gerisine düştü.

Öte yandan teknik direktör arayışları devam ediyor. Hafta sonuna kadar yeni teknik direktörün açıklanması bekleniyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.