TEMA Gönüllüleri Diyarbakır’da buluştu

TEMA Gönüllüleri Diyarbakır’da buluştu
TEMA Vakfı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 16 ilden gönüllüleri ile Diyarbakır’da Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nda bir araya geldi.

Türkiye’nin 81 ilinde faaliyetler yürüten TEMA Vakfı, 2018 yılının dördüncü Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nı 27 Ekim’de Diyarbakır'da gerçekleştirdi. Türkiye'nin 16 farklı ilinden gelen 250 TEMA Gönüllüsü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi D Salonu’nda buluştu. Toplantıda, TEMA Vakfı’nın 2018 yılına ilişkin çalışmaları değerlendirildi.

Diyarbakır’daki Bölgesel Gönüllü Toplantısı’na Diyarbakır il protokolü ile TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Genel Müdür Oben Akyol, Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş, Genel Merkez çalışanları, Diyarbakır İl Temsilcisi Necmettin Pirinççioğlu, TEMA Vakfı İl Temsilcileri, İlçe Sorumluları, Genç TEMA Başkanları ve gönüllüler katıldı.

tema-vakfi-(2).jpeg

Biz bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz

Açılış konuşmasını TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş ve Diyarbakır İl Temsilcisi Necmettin Pirinççioğlu’nun yaptığı toplantıda konuşan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Bölgesel Gönüllü Toplantılarımızın dördüncüsünü bu yıl Diyarbakır’da gerçekleştiriyoruz. Diyarbakır’da ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 16 şehrinden gelen gönüllülerimizle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Biz Türkiye’nin dört bir yanında başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için 26 yıldır mücadele veren, bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz” dedi. Bölgedeki illerde yürütülen çalışmaların her türlü koşulda, TEMA Vakfı gönüllülerinin büyük özverisiyle gerçekleştiğini belirten Deniz Ataç “Çalışmalarımızda gönüllülerimizin çok önemli katkıları var. Bugüne kadar TEMA Vakfı’nın çalışmalarına destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Onların değerli katkılarıyla ülkemizin dört bir yanında umut yeşertmeye devam edeceğiz” dedi.

TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol ise “Çalışmalarıyla bu topraklarda umut yeşerten TEMA Vakfı’nda doğa için çarpan gönüllü kalplerle birlikte büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından 720 bini aşkın gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı’nda, gönüllülerimizle birlikte birbirinden başarılı ve güzel işlere imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

Program kapsamında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğanay Tolunay İklim Değişikliği Toprak ve Ormanlar semineri ile gönüllüleri bilgilendirdi. Sunum katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Program seminerin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.