Temelli, Kürt partilerle görüştü

Temelli, Kürt partilerle görüştü
HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ile Pervin Buldan, Kuzey ve Doğu Suriye'deki gelişmeler, ulusal birlik ile kayyum politikasını değerlendirmek üzere Kürt partileriyle bir araya geldi.

Meclis çalışmalarını 3 gün süreyle boykot ederek Diyarbakır’a gelen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli, bir dizi eylem ve etkinliklere katıldı. Buldan ve Temelli, bugün Kürdistan Komünist Partisi (KKP), Azadi Partisi, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), İnsan ve Özgürlük Partisi (PİA), Kürt Demokratları Platformu (KDP-Bakur), Türkiye Kürdistan Demokrat Partisi (KDP-T) Devrimci Demokrat Kürt Derneği (DDKD) ve Azadi Hareketi) temsilcileriyle KDP-T binasında bir araya geldi.

 Kuzey ve Doğu Suriye'ye yönelik saldırı, ulusal birlik ve kayyum atamalarının değerlendirileceği toplantıya, HDP milletvekilleri Saruhan Oluç, İmam Taşçıer ve Nejdet İpetyüz de katıldı.

  Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından açıklama yapılmayacağı belirtildi.

 HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ile Pervin Buldan, toplantının ardından Bağlar ve Sur ilçelerinde esnafları ziyaret edecek. (Kaynak: MA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.