"Temiz bağlar, temiz okullar"

"Temiz bağlar, temiz okullar"
Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde yaygınlaştırdığı temizlik çalışmaları kapsamında cadde ve sokakların yanı sıra eğitim kurumlarının dış bakım, çevre düzenlemesi ve temizliğini de yapıyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı koşullarda eğitim alması bizim için büyük taşıyor" diyerek okullara yönelik bakım çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.

Okullara Yeni Görüntü Kazandırılıyor

Bağlar Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde eğitim kurumlarına yönelik önemli bir hizmeti yerine getiriyor.

Okulların çevre düzenlemesi ve dış bakımları yapılarak okul bahçelerine parke taşları döşeniyor. Yıkama ve temizlik araçları kullanılarak okullar temizlenerek güzel bir görüntü kazandırılıyor.

tb2.jpeg

Okul Yöneticileri Ve Velilerden Belediyeye Teşekkür

Bu hizmetten memnun kalan okul yöneticileri ve veliler, yapılan çalışmalardan dolayı belediye yönetimine teşekkür etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da "temiz Bağlar, temiz okullar" sloganıyla başlattıkları temizlik çalışmalarını genel bir politika haline getirdiklerini söyleyerek okullardaki çalışmaların devam edeceğini söyledi.

"Sağlıklı Koşullarda Eğitime Önem Veriyoruz"

Beyoğlu,"Cadde ve sokaklarımızın yanı sıra eğitim kurumlarımızı da temizleyerek hijenik hale getirmeye çalışıyoruz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı koşullarda eğitim alması bizim için büyük önem taşıyor. Eğitime ciddi önem veriyoruz. Belediyemizin imkanlarını seferber etmiş durumdayız.

Bu doğrultuda hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.