Terfi için Diyarbakır’da buluştular

Terfi için Diyarbakır’da buluştular
Futbolda Merkez Hakem Kurulu (MHK) bölgesel hakem ve gözlemci terfi sınavı 13 İl’in katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleştirildi. Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda yapılan sınavda 79 hakem ve 33 gözlemci başarılı olmak için ter döktü.

TİGRİS HABER - Futbolda Merkez Hakem Kurulu (MHK) 8.Bölge bölgesel hakem ve gözlemci terfi kursu Diyarbakır’da yapıldı. 13 il’den 79 hakem ve 33 gözlemci il düzeyinden bölgesel düzeye geçmek için ter döktü. Başarılı olanlar artık bölgesel düzeyde görev yapacak.

Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda yapılan kurs ve sınav, MHK 8 Bölge Sorumlusu Ziya Çetin’in nezaretinde gerçekleştirildi.

Çalışmanın ardında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve MHK üyesi Ziya Çetin, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil’i ziyaret ederek salon tahsisi ve sağlanan destek nedeniyle teşekkür etti.

Bayhan :”Başarılı Bir Organizasyon Oldu”

DTB Başkanı Engin Yeşil, ziyaret sonrasında MHK Üyesi Ziya Çetin’e plaket takdim etti. Bölgesel kurs ve sınavın verimli geçtiğini belirten TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan,” Diyarbakır olarak önemli bir organizasyona başarıyla ev sahipliği yaptık. 13 il’den 79 ve 33 gözlemci katıldı. Burada başarılı olanlar üst kategoride görev yapacak.. Bütün hakem ve gözlemcilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.