TFF 2. Lig maçları tehlikede!

TFF 2. Lig maçları tehlikede!
TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor’un maçları tehlikede. Futbolcuların Cuma gününe kadar kovid-19 testi yaptırması gerekiyor.

TİGRİS HABER- TFF süper lig maçları 11 Eylül Cuma günü itibariyle başladı. Ancak bu hafta oynanacak olan TFF 2. Lig maçları ise kovid-19 testlerinden dolayı tehlikede. 2. Ligde mücadele eden takımların 18 Eylül tarihine kadar Sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde test yaptırmaları lazım. Futbolcuların şuana kadar test yaptırmadığı öğrenildi.

Erdoğan müjde vermişti

Spor dünyasında müsabakaların durmasına neden olan koronavirüs salgını nedeniyle futbol ve spor dünyasına ücretsiz yapılan covid-19 testlerinin yeni sezonda da ücretsiz yapılması için adımlar atıldı. TFF, geçen hafta koronavirüs testlerinin kulüpler tarafından karşılanacağını duyurmuştu. Diğer branşlar için de paralı test gündeme gelmişti.

Bu gelişmeler üzerine Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Sağlık Bakanlığı ile görüştüğü ve konunun çözümü için adımlar atıldığı öğrenildi. Son gelişme ise Cumhurbaşkanlığı'ndan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, futbol, basketbol ve voleybol branşlarının yönetici ve sporcularıyla yaptığı görüşmelerde test konusunu sordu. Bazı başkanlar testin paralıya döneceğini duyurunca Erdoğan da Spor ve Sağlık bakanlıklarına konunun geçen yılki gibi yapılması konusunda direktif verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum