TFF Başkanı Özdemir’den Beyoğlu’na ziyaret

TFF Başkanı Özdemir’den Beyoğlu’na ziyaret
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti.

Özdemir, Bağlar Belediyesi’nin tesisleşme adına yapacağı projelere her türlü desteği vereceğini dile getirdi.

Özdemir’e, memleketi Diyarbakır’ı simgeleyen fincan takımı hediye eden Başkan Beyoğlu,”Böyle bir değerimizin Futbol Federasyonu’nun başında olması kentimiz için gurur kaynağıdır” dedi.

 Özdemir’den Bağlar Belediyesi’ne Çıkarma

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Diyarbakır’da Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennisinde bulundu,hem de belediyenin hizmetleri ve spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Beyoğlu, Nihat Özdemir’e Diyarbakır’ı simgeleyen fincan takımı hediye etti.

Başkan Beyoğlu tarafından karşılanan Özdemir,doğup büyüdüğü kent olan Diyarbakır’a yapılacak her türlü hizmeti değerli bulduğuna dikkat çekerek Bağlar Belediyesi’nin gerçekleştirmek istediği sporla ilgili projelere ve çalışmalara her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.

“Diyarbakır İyi Olursa, Kalkınırsa Bölge İçin Ülke İçin İyi Olur”

Diyarbakır’ın çok önemli bir kent olduğuna dikkat çeken Özdemir,”Diyarbakır memleketim. Dolayısıyla her fırsatta ziyarete geliyorum.  Bu gelişimde bir kez daha Diyarbakır’ın gelişmesine hayran kaldım. Kent gerçekten modern hale gelmiş.Diyarbakır, hem ülkemiz hem de bölgemiz için çok önemli bir kent. Diyarbakır iyi olursa, kalkınırsa bölge için ülke için iyi olur. Biz sporda tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Diyarbakır’ın,Bağlar’ın bu konudaki taleplerine,projelerine gerekli desteği sağlayacağız. Bağlar Belediye Başkanımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık ve başarılar diledik. Bağlar, Diyarbakır’ın kalbidir. Başkanımız inşallah hak ettiği hizmetleri kazandıracak” dedi.

“Nihat Özdemir, Bizim İçin Gurur Kaynağıdır”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır’ın bağrından çıkan Nihat Özdemir’i Futbol Federasyonu gibi bir kurumun başında görmekten ve Bağlar Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Beyoğlu,”Nihat Özdemir ismi Diyarbakır ve Türkiye için büyük bir değerdir. Gerek yaptığı yatırımlar ve ülke kalkınmasına sağladığı katkılar, gerekse spora yaptığı hizmetler takdire şayandır. Böyle bir değerimizin Futbol Federasyonu gibi futbolun lokomotifi olan kurumun başında olması da bizim için ayrıca bir vesilesidir. Bizi ziyaret etmesi bizi ayrıca mutlu etti. Bizim tek gayemiz ve hedefimiz Bağlar’ımıza, Diyarbakır’ımıza hiçbir ayrım gözetmeden hak ettiği hizmetleri kazandırmaktır. Bunun için de spor da önemli bir yer tutuyor. Nihat başkanımızın desteğiyle bunları yapacağız inşallah” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.