Ticaret Borsası'ndan Vali Güzeloğlu'na destek ziyareti

Ticaret Borsası'ndan Vali Güzeloğlu'na destek ziyareti
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, İçişleri Bakanlığı'nca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na, destek ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nca Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan HDP'li Adnan Selçuk Mızraklı'nın yerine kayyum olarak atanan Vali Hasan Basri Güzeloğu'na destek ziyaretleri sürüyor. Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Güzeloğlu'nu ziyaret ederek, desteklerini illeti.

dtb2.jpeg

"2,5 yıldır birlikte çalışıyoruz"

Vali Güzeloğlu, ziyaretlerinden dolayı Engin Yeşil ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. Güzeloğlu, "Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevimizde ortaya koydukları güven ve geleceğe ilişkin desteklerinden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. 2,5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Vali olarak, birçok projede onların katkı ve desteklerini alarak Diyarbakır'ımıza iş AŞ ve ekonomik anlamda kalkınma sağlayacak çok önemli kazanımları birlikte yapıyoruz. Yeni dönemde 19 Ağustos itibariyle Cumhurbaşkanımızın görevlendirmeleri ve İçişleri Bakanlığımızın onaylarıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğimiz ile birlikte daha farklı daha hızlı bir şekilde daha güzele ve iyiye taşıyacağız" diyerek DTB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

"Bu kente ideolojik olarak değil, ekonomik olarak bakmak, hepimizin vazifesidir"

Diyarbakır'ı hak ettiği yere ulaştıracaklarını ifade eden Güzeloğlu, şunları kaydetti: "Ticaret Borsamız, tarımsal potansiyeli Türkiye'nin en güçlü olan kentlerinden biri olan Diyarbakır'da bu işin taşıyıcısı, dinamosu ve merkezi olacak. Silvan projesi gibi 8 baraj, 32 sulama projesi, 235 bin hektar alanda sulanacak bir toprak varlığı gerçeği. Bu gerçekleştiği takdirde sadece bölgenin ve ülkenin değil, dünyanın sayılı bir üretim merkezi olunacak. Diyarbakır, Ticaret Borsamızın kurumsal kimliğiyle çok daha önemli ve farklı bir boyuta ulaşacak. Bu kente ideolojik olarak değil, ekonomik olarak bakmak, kentin kazanmasını ve kalkınmasını sağlamak hepimizin vazifesidir."

Haber Merkezi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.