Ticaret Odası’ndan fuar açıklaması: Teşekkürler Diyarbakır

Ticaret Odası’ndan fuar açıklaması: Teşekkürler Diyarbakır
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile TÜYAP tarafından düzenlenen 7. Kitap Fuarı 9 gün boyunca 175 bin kitapsevere ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Fuardaki rekor ziyaretçi nedeniyle DTSO teşekkür mesajı yayımladı.

Diyarbakır’da bu yıl Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği yanı sıra Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) desteği ile düzenlenen 7’nci Diyarbakır Kitap Fuarı sona erdi. Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarı 175 bin üzerinde kitapsever ağırladı.

28 Eylül’de açılışı yapılan fuar, 6 Ekim’de sonlandı. Kitapseverlerin fuara ilgisi özellikle hafta sonunda yoğunlaştı.  “Yazının Kadim Coğrafyası” sloganıyla düzenlenen fuara bu yıl katılımcı yayınevi sayısı 160’a çıktı. Fuar boyunca düzenlenen 75 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

efjozenxyaa9wwd.jpg

Teşekkürler Diyarbakır

Ticaret ve Sanayi Odası yazılı bir açıklama yaparak, “Diyarbakır 7. Kitap Fuarı’nda 175 Bin 800 kitapsever, birbirinden değerli yazarların kitapları ve söyleşileriyle 9 gün boyunca dolu dolu günler yaşadı. Fuara gelen kitap tutkunlarına, yayınevlerine, yazarlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.