Tigris haber yaptı: Hastanelere ulaşım kolaylaştı

Tigris haber yaptı: Hastanelere ulaşım kolaylaştı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında 7/24 hizmet verecek iki yeni güzergah açtı.

Tigris Haber- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında 7/24 hizmet verecek iki yeni güzergah açtı.

Kentteki ulaşım sorununu çözmek, vatandaşlara kaliteli ulaşım hizmeti sunmak için araç filosunu genişleten ve yenileyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında 7/24 hizmet verecek iki yeni güzergah açtı. E8 ve CE2 kodlarıyla çalışacak araçlar akşam 20.00 ile sabah 05.40’a kadar devam edecek. Seferler 26 Eylül gecesi itibariyle başlayacak.

Araç güzergahları

CE2 Nöbetçi Araç Güzergahı: Dicle Üniversitesi Hastanesi — Dağkapı — Adliye — Galeria — Gevran Caddesi — Ofis Ayhan Durağı — istasyon — Ali Pınar Köprüsü — Alay — Kuru Çeşme — İskanevleri — Toptancılar — Yeni Hal — Göletli Park —Zümrüt Kent Caddesi — Tüv Türk — Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi — Ceylan AVM — Çeşme Durağı — Gaziler — Selahattin-i Eyyubi Bulvarı — Dünya Kavşağı - 75 Metre Yol — İplik — Üç Kuyular — Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

 

DİYARBAKIR’DA İCRA’DA SATILAN EV VE DÜKKANLAR

 

E8 Nöbetçi Araç Güzergahı:Dicle Üniversitesi Hastanesi - Dağkapı — Galeria — Adliye — Gevran Cad. — Koşuyolu — Batıkent — Bayındırlık — Bayramoğlu — Tesisler — Ninova AVM — Seyrantepe — İplik — Üç Kuyular — Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

Gece nöbetçi araçlar

Büyükşehir Belediyesi ayrıca gece 01.30’a kadar devam eden nöbetçi araçların güzergahlarını da vatandaşların talepleri doğrultusunda yeniden düzenledi. AZ (1 Araç) – Z2 (1 Araç) – B6 (1 Araç) – CE2 (1 Araç) – CE3 (1 Araç) – CE4 (1 Araç) – Z3 (2 Araç) – F2 (1 Araç) – E1 (1 Araç) – E8 (1 Araç) – B8 (1 Araç) koduyla akşam saat 20:30’dan gece 01:30’a kadar 12 araç ile hizmet verilecek. (Kaynak: Büyükşehir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.